Algemene Voorwaarden
 
 
Op bestelde keukens zijn de CBW voorwaarden van kracht.>

Klik hier om de CBW voorwaarden te downloaden en bekijken. (.pdf-bestand)

Naast de CBW voorwaarden zijn de volgende algemene voorwaarden van kracht:

Adreswijziging
Indien u eerder dan uw montagedatum (c.q afleverdatum) verhuist naar uw nieuwe adres, verzoeken wij u dit door te geven via info@besteljekeukenonline.nl. Dit i.v.m eventuele latere correspondentie.

Wijzigingen
Wijzigingen in uw bestelling zijn mogelijk tot op het moment van inmeten van de keuken. Mocht u niet voor de optie inmeten gekozen hebben, dan zijn wijzigingen beperkt mogelijk. Neem in geval van een wijziging zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Voorbereiding
Indien u gekozen heeft voor de optie montage door onze vakkundige monteurs dient u zorg te dragen voor de volgende zaken:

 • De bestaande keuken dient gesloopt te zijn en de montageruimte moet bezemschoon zijn.
 • De aansluitpunten dienen volgens onze technische tekening aangebracht te zijn. Indien u ervoor gekozen heeft om geen technische tekening te ontvangen bent u zelf verantwoordelijk voor de correcte maatvoering en aansluitingen.
 • Wanden en vloeren dienen waterpas en haaks afgewerkt te zijn.
 • De maatvoering dient ofwel conform meetrapport te zijn (wanneer de keuken door ons is ingemeten) ofwel conform opgegeven maten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkende maatvoeringen.
 • Op de dag van montage dient de waterleiding afgedopt te zijn!
 • Stucwerk dient bij voorkeur voor montage te worden aangebracht en voldoende droog te zijn op de dag van montage.
 • Monteurs mogen gebruik maken van water en electra van de klant.
 • Bij het plaatsen van de poten of de plint moet de bestaande of nieuwe vloer minimaal 40 cm vanuit de muur belegd (betegeld) zijn.

Let op! Mocht u na het lezen van bovenstaand nog vragen hebben of alsnog montage door onze eigen monteurs willen, neem dan z.sm. contact op via info@besteljekeukenonline.nl.

Levering / ophalen van de keuken
U heeft tijdens de keukenconfiguator de keuze gehad voor het laten afleveren of het ophalen van uw nieuwe keuken. Wanneer u ervoor gekozen heeft om de keuken zelf op te halen, ontvangt u van ons mogelijke data en tijdstippen voor het afhalen van uw nieuwe keuken. Wat hierbij belangrijk is, is dat u op het moment van afhalen de keuken controleert op eventuele beschadigingen/ afwijkingen van hetgeen besteld. Er is iemand aanwezig die dit samen met u controleert, en eventuele beschadigingen of manco's worden genoteert en verholpen. U dient hierbij (afhankelijk van de afwijking) wel rekening te houden met eventuele levertijden.

Wanneer u heeft gekozen voor bezorging van de keuken, wordt er contact met u opgenomen om de keuken op een voor u passend tijdstip af te leveren. Dit doen wij 1-5 werkdagen voor geplande montagedatum wanneer de keuken door ons gemonteert wordt. De logistieke service neemt de geleverde delen met u door en ook hiervoor geld dat eventuele beschadigingen of fouten worden genoteert en verholpen. U dient hierbij (afhankelijk van de afwijking) wel rekening te houden met eventuele levertijden.

Afroep
U heeft bij besteljekeukenonline.nl de mogelijkheid om de keuken op "afroep" te plaatsen. Dit houdt in dat de keuken niet direct besteld/uitgeleverd kan worden omdat uw nieuwe huis misschien nog niet klaar is, of omdat u de bestaande woning nog moet verbouwen. Ook is dit een veelgebruikt concept in verbouwingen, zodat u bijvoorbeeld al een kleurstaal en een beeld van de nieuwe keuken heeft, en daar een passende vloer, meubels e.d. bij uit kan zoeken. De keuken is immers een belangrijk onderdeel van de inrichting. Het plaatsen van een keuken op afroep brengt geen extra kosten met zich mee. U neemt zelf 10 -12 weken voor gewenste levering van de keuken contact met ons op en dan nemen wij contact met u op om de keuken nogmaals door te nemen (misschien zijn er ondertussen wijzigingen die u door wil voeren) en spreken data af om de keuken in te meten, bezorgen en te monteren wanneer u daarvoor heeft gekozen.

Een order is 1 jaar prijsvast en mag derhalve 12 maanden kosteloos op afroep staan. Na deze termijn dient u de keuken af te roepen en zullen wij u schriftelijk rappelleren waarna u nog maximaal 3 maanden heeft om de keuken af te roepen. Na deze termijn wordt de keuken als geannuleerd beschouwd volgens artikel 12.1 uit de CBW voorwaarden.

Montage
Montage is alleen inclusief als deze op de bevestiging vermeld staat. Staat deze er niet op en had u toch graag dat onze vakkunidge monteurs de nieuwe keuken komen monteren, neem dan contact met ons op via info@besteljekeukenonline.nl. De definitieve montagedatum ontvangt u 3 weken voor levering/ophaaldatum.

De monteurs zullen tussen 07.30 - 08.30 bij u zijn. Mocht u de factuur niet tijdig hebben ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons via info@besteljekeukenonline.nl. De factuur zal gestuurd worden naar het door u opgegeven postadres. Indien de montagedatum wordt verzet door de klant wordt er, indien dit 3 tot 5 weken voor montage wordt doorgeven €150,00 in rekening gebracht, indien dit binnen 2 weken voor montage geschiedt wordt er €250,00 in rekening gebracht.

Onder montage van de keuken vallen de volgende werkzaamheden:

 • Het plaatsen van de keukenmeubelen, blad en apparatuur volgens orderbevestiging.
 • Apparatuur wordt ook door ons aangesloten, excl. aansluiten van gas en water, dit dient een loodgieter te doen.

Buiten onze werkzaamheden vallen:

 • Het monteren en inpassen van niet door ons geleverde apparatuur.
 • Hak-breek-loodgieters-gasfitters-electriciteits en tegelwerkzaamheden.
 • Aansluiten van loodgieterswerk.
 • Het maken van een doorvoerkanaal voor de afzuigkap. De afzuigkap wordt wel aangesloten.

Stagnatie tijdens montage
Indien onze monteurs door uw nalatigheid niet kunnen beginnen of verder kunnen met monteren brengen wij u €250,00 in rekening. (bijv. stucwerk niet droog, of leidingen/aansluitpunten of maatvoering niet conform afspraak

Oplevering
Wanneer u voor montage van de keuken heeft gekozen, loopt onze monteur na montage van de keuken met u een opleverlijst na. Eventuele manco's of gebreken worden genoteerd en de opleverlijst wordt door u beiden ondertekend. U dient dus altijd bij de oplevering aanwezig te zijn. Indien een extra servicebezoek noodzakelijk is, nemen wij contact met u op om de geconstateerde reclamaties te bespreken. Het duurt vaak minimaal 4 weken om de benodigde nieuwe materialen te bestellen en de service monteur in te plannen. Zodra de materialen binnen zijn wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken.

Betalingscondities
U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen. U dient het volledige bedrag te betalen bij levering/afhalen.

Storing melden
Heeft u een storing of is een bezoek van de service monteur gewenst, dan kunt u contact met ons opnemen op info@besteljekeukenonline.nl.

Garantie
U heeft op uw keukenmeubelen 2 jaar fabrieksgarantie en op de apparatuur 5 jaar garantie.
Bij een storing neemt u contact met ons op, en wij zorgen dat er een bezoek van de servicemonteur wordt ingepland. Als de reparatie buiten de fabrieksgarantie valt krijgt u een factuur. Garantiebepalingen zijn niet geldig op slijtage gevoelige onderdelen zoals koelkastbakken, bakplaten ed.

Voor niet bovengenoemde zaken verwijzen wij naar de algemene CBW leveringsvoorwaarden, die u heeft ontvangen bij deze order.

Telefonisch bestellen of vragen? Bel:
(0413) 249 757
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
NERGENS VOORDELIGER
GRATIS INMETEN
REEDS 25.000 KEUKENS VERKOCHT
GEEN AANBETALING
SNELLE LEVERING
Veilig online betalen met iDEAL
Klantenservice
Whirlpool Pelgrim
Besteljekeukenonline.nl - Westwijk 15 (Bedrijventerrein Vluchtoord), 5406 XS Uden | Disclaimer | Privacy verklaring | Voorwaarden