Technische informatie
 
 
De voor de keuken bestemde ruimte dient voor inbouw geschikt te zijn. Om die reden dient de hoedanigheid van de wanden en hun geschiktheid voor montage van bovenkasten of het inschroeven van steunlijsten en hoekstalen eerst gecontroleerd te worden.

Ook moet worden gecontroleerd of de toegevoegde bevestigingen voor de wand geschikt zijn. Standaard leveren wij bevestigingen mee voor massieve muren (beton, massieve stenen, niet voor gasbeton). Indien andere bevestigingen worden benodigd, moeten deze ter plaatse worden gekocht. Om vooroverkantelen te verhinderen moeten staande kasten tegen de wand bevestigd worden, ook wanneer zij met bovenkasten worden verbonden.

Ook onderkasten, die tegen de muur staan of als eiland worden gepland moeten - om het omkiepen te vermijden - worden vastgezet. Afzonderlijke hangkasten van elk soort, moeten met bevestingshoek extra worden bevestigd, zodat het per ongeluk uithangen van de kast aan de wandbevesting niet mogelijk is.

Onze vlakten, frontpanelen en werkbladen kunnen met de gangbare reinigingsmiddelen worden schoon gehouden. Wanneer U lauwwarm water en tevens een dopje allesreiniger of spiritus gebruikt gaat dit het snelst.

 

Telefonisch bestellen of vragen? Bel:
(0413) 249 757
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
NERGENS VOORDELIGER
GRATIS INMETEN
REEDS 25.000 KEUKENS VERKOCHT
GEEN AANBETALING
SNELLE LEVERING
Veilig online betalen met iDEAL
Klantenservice
Whirlpool Pelgrim
Besteljekeukenonline.nl - Westwijk 15 (Bedrijventerrein Vluchtoord), 5406 XS Uden | Disclaimer | Privacy verklaring | Voorwaarden