Hoe ΓΏ  werkt het?
 
 
Wat is er nu eenvoudiger dan vanuit uw luie stoel uw keuken te bestellen? Via www.besteljekeukenonline.nl kunt u eenvoudig uw droomkeuken bestellen. En dan ook nog voor de scherpste prijs!

Stijl, opstelling
Het bestellen van uw droomkeuken is eenvoudig door middel van een stappenplan. U begint met de keuze tussen de verschillende stijlen, een moderne opstelling, of past landelijk toch beter? Daarna mag de opstelling bepaald worden, gaat u voor een rechte opstelling, toch die ruime hoek met veel opbergruimte en werkblad, of voor dat moderne eiland?

Kleuren, werkblad en afmetingen
Uiteraard heeft u ook de keuze tussen verschillende kleuren, zodat u helemaal de keuken naar uw wens kunt maken! Ook heeft u de keuze tussen verschillende materialen om het werkblad te maken. Nu u de basis voor uw keuken heeft vastgelegd, worden de maten belangrijk. In de volgende stap kunt u de maten invoeren die u beschikbaar heeft, zodat de keuken precies bij uw ruimte past.

Greep, apparatuur
Afhankelijk van uw eerdere keuzes, krijgt u vervolgens de keuze welke greep u graag zou willen, zodat u alle details voor uw keuken weet. Bij een greeploze keuken wordt dit onder deze stap aangegeven. Daarna is de apparatuur aan de beurt. Op welke manier wilt u gaan koken in uw nieuwe keuken?

Service
Nu u de opstelling, kleur, afmetingen, details en apparatuur heeft bepaald, kunt u nog voor een aantal extra opties kiezen. Vindt u het fijn als we even de door u gemeten maten komen controleren? Dat kan, we nemen dan meteen een staal van de door u gekozen kleuren mee! Wilt u de keuken door een van onze ervaren monteurs laten zetten, of bent u zelf handig? Heeft u met enkel een technische tekening voldoende informatie? Door middel van deze opties bent u 100% zeker dat uw keuken helemaal naar wens is, zeker past, de leidingen precies zitten waar ze moeten zitten en netjes wordt gemonteerd. Ook krijgt u 3 jaar garantie op uw keuken, en dat voor een erg scherpe prijs! Klik hier om direct te beginnen!

Op afroep bestellen
U heeft bij besteljekeukenonline.nl de mogelijkheid om de keuken op "afroep" te plaatsen. Dit houdt in dat de keuken niet direct besteld/uitgeleverd kan worden omdat uw nieuwe huis misschien nog niet klaar is, of omdat u de bestaande woning nog moet verbouwen. Ook is dit een veelgebruikt concept in verbouwingen, zodat u bijvoorbeeld al een kleurstaal en een beeld van de nieuwe keuken heeft, en daar een passende vloer, meubels e.d. bij uit kan zoeken. De keuken is immers een belangrijk onderdeel van de inrichting. Het plaatsen van een keuken op afroep brengt geen extra kosten met zich mee. U neemt zelf 10 -12 weken voor gewenste levering van de keuken contact met ons op en dan nemen wij contact met u op om de keuken nogmaals door te nemen (misschien zijn er ondertussen wijzigingen die u door wil voeren) en spreken data af om de keuken in te meten, bezorgen en te monteren wanneer u daarvoor heeft gekozen. Een order is 1 jaar prijsvast en mag derhalve 12 maanden kosteloos op afroep staan. Na deze termijn dient u de keuken af te roepen en zullen wij u schriftelijk rappelleren waarna u nog maximaal 3 maanden heeft om de keuken af te roepen. Na deze termijn wordt de keuken als geannuleerd beschouwd volgens

Telefonisch bestellen of vragen? Bel:
(0413) 249 757
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
NERGENS VOORDELIGER
GRATIS INMETEN
REEDS 25.000 KEUKENS VERKOCHT
GEEN AANBETALING
SNELLE LEVERING
Veilig online betalen met iDEAL
Klantenservice
Whirlpool Pelgrim
Besteljekeukenonline.nl - Westwijk 15 (Bedrijventerrein Vluchtoord), 5406 XS Uden | Disclaimer | Privacy verklaring | Voorwaarden