Veelgestelde ÿ  vragen
 
 
Zijn er nog andere keukenopstellingen mogelijk?
U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een eilandopstelling, hoekopstelling, en rechte opstelling in verschillende afmetingen. De gewenste afmetingen kunt u kiezen in de keuken samensteller. Staan de gewenste afmetingen er niet bij? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden.

Wat is de levertijd van een bestelde keuken?
Afhankelijk van de keuzes die u maakt heeft uw keuken gemiddeld 8 weken levertijd

Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt op een aantal verschillende manieren betalen:

  • iDEAL
    Een veilige manier van betalen via de ABN bank, SNS bank of de Rabobank. U gaat direct naar de website van uw eigen bank.
    Daar voert u zelf de rest van de gegevens in zoals u gewend bent bij het internetbankieren.
  • Vooraf per bank
    Voor levering van de goederen kunt u per bank het geld overschrijven naar banknummer 65.45.53.637 t.n.v. Van der Wijst Retail BV met vermelding van uw factuur nummer. De goederen zullen worden verzonden zodra het geld is bijgeschreven.
  • Betaling bij levering

Hoe laat komen de monteurs?
Als u ervoor gekozen heeft de keuken door onze vakkundige monteurs te laten monteren, zullen zij tussen 7.30 en 8.30 bij u zijn. Zij nemen alle benodigde materialen en gereedschappen mee, u hoeft nergens voor te zorgen.

Ik heb een storing aan mijn apparaat, wat te doen?
In de bevestiging van uw keukenbestelling staan de contactgegevens van de verschillende leveranciers. Neem contact op met uw leverancier. Als de storing binnen de garantietermijn valt kunt u met hen een afspraak maken voor een bezoek van een van hun monteurs. Mocht het buiten de garantieperiode vallen, houd dan rekening met eventuele bijkomende kosten.

Kleurstalen
Wanneer u in de keukensamensteller heeft gekozen voor de optie “vakkundig inmeten” kunt u aangeven of u de door u gekozen kleur in het echt zou willen zien. Wij nemen dan bij het inmeten de kleurstalen van zowel kasten als werkblad voor u mee, zodat u kunt kijken of de kleur helemaal naar wens is. Eventuele wijzigingen zijn dan ook nog mogelijk.

Technische tekeningen
U kunt in de laatste stap van de keukensamensteller ervoor kiezen om technische tekeningen te ontvangen. Op deze tekeningen staat aangegeven welke voorzieningen u dient te treffen qua water, (eventueel) gas en stroom. Een voorbeeld van zo’n tekening ziet u hieronder.

Voorbeeld van een technische tekening

Inmeten van de keuken
U kunt ervoor kiezen om de keuken in te laten meten door ons. Op die manier bent u er 100% zeker van dat de geleverde keuken ook daadwerkelijk past. Met het inmeten van de keuken door ons loopt u dus minder risico. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om na te gaan of de hoeken precies 90 graden zijn, of de muren wel haaks zijn en of het materiaal van de muren geschikt is.

Zelf afhalen van de keuken
Om op de kosten te kunnen besparen kunt u er voor kiezen om de keuken zelf op te halen. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00. De keuken zit volledig ingepakt en is beschermd voor transport. Houd er wel rekening mee dat dit volledige kasten zijn, dus geen bouwpakket! De adresgegevens en routebeschrijving ontvangt u per e-mail na het aanvinken van deze keuzeoptie.

Telefonisch bestellen of vragen? Bel:
(0413) 249 757
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
NERGENS VOORDELIGER
GRATIS INMETEN
REEDS 25.000 KEUKENS VERKOCHT
GEEN AANBETALING
SNELLE LEVERING
Veilig online betalen met iDEAL
Klantenservice
Whirlpool Pelgrim
Besteljekeukenonline.nl - Westwijk 15 (Bedrijventerrein Vluchtoord), 5406 XS Uden | Disclaimer | Privacy verklaring | Voorwaarden