Keukenstijlen
 
 
Greeploze keuken

Een greeploze keuken past perfect in de strakke en moderne keuken, en sluit helemaal aan bij de trend van nu! Een greeploze keuken wordt gerealiseerd door in de korpus van de kast een greeplijst te integreren. Tussen de deuren en het blad en tussen lades wordt er ruimte vrijgehouden om de strakke rvs greeplijst te plaatsen. De kasten van de greeploze keuken hebben een kasthoogte van 72 cm, en een kastdiepte van 58 cm. Uw werkblad kan dan idealiter 60 cm diep worden. De binnenzijde van uw kasten worden netjes in het wit afgewerkt.

Gaat u voor strak en modern, of voor stoer robuust?

Keuken met greep

U heeft bij besteljekeukenonline.nl verschillende grepen waar u uit kunt kiezen. Gaat u voor een simpele strakke greep, of toch die stoere robuuste? De greep is een detail waarmee u de keuken helemaal kan afwerken naar keuze. De greep is erg praktisch, en kan echt iets toevoegen aan uw opstelling. De kasten van de keuken met greep hebben ook een kasthoogte van 72 cm, alleen daar gaat geen ruimte verloren aan de greeplijst. De kastdiepte is net als bij de greeploze keuken 58 cm, zodat ook daar een werkblad van 60 cm gerealiseerd kan worden. Ook bij de keuken met greep is de binnenzijde netjes in het wit.

Strakke greep, of juist een toevoeging van rondere vormen?

Telefonisch bestellen of vragen? Bel:
(0413) 249 757
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)
NERGENS VOORDELIGER
GRATIS INMETEN
REEDS 25.000 KEUKENS VERKOCHT
GEEN AANBETALING
SNELLE LEVERING
Veilig online betalen met iDEAL
Klantenservice
Whirlpool Pelgrim
Besteljekeukenonline.nl - Westwijk 15 (Bedrijventerrein Vluchtoord), 5406 XS Uden | Disclaimer | Privacy verklaring | Voorwaarden